Upis dece u PU Poletarac Odžaci

PU “Poletarac” iz Odžaka raspisala je konkurs za upis dece u tu predškolsku ustanovu za radnu 2017/2018. godinu. Konkurs traje od 8. do 19. maja 2017. godine.

Uslov za upis je da dete na dan 1. septembar 2017. ima navršenih godinu dana.

Deca mlađa od godinu dana mogu se prijaviti na konkurs, s tim što neće ulaziti u sistem bodovanja, već će se upisivati u Ustanovu u slučaju postojanja slobodnih mesta po navršenom konkursu, odnosno po upražnjenju mesta tokom radne godine, precizirano je u konkursu.

U PU “Poletarac” primaju se na celodnevni boravak deca od 12 meseci do 6,5 godina, na poludnevni boravak (pripremno predškolski program) deca od 5,5 do 6,5 godina i na poludnevni boravak deca od 3 do 5 godina.

Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom podnose se PU “Poletarac” od 8. do 19. maja: u objektu “Poletarac” u Odžacima, Žarka Zrenjanina bb, od 9 do 11 časova, kao i u svim ostalim objektima PU “Poletarac” (osim u objektu “Bajka”) u vremenu od 12 do 13 časova.

Liste primljene i odbijene dece biće objavljene na oglasnoj tabli u objektu “Poletarac”, kao i na zvaničnom sajtu Predškolske ustanove do 20. juna.

Više informacija o uslovima konkursa, načinu konkurisanja i potrebnoj dokumentaciji može se videti u tekstu konkursa.

Obaveštenje o upisu dece u PU Poletarac Odžaci

Iz “Poletarca” obaveštavaju roditelje da će se upis dece u pripremni predškolski program, kao i prijava mlađe dece (3-5 godina) u poludnevni boravak i prijava dece u celodnevni boravak za radnu 2017/2018. godinu vršiti od 8. do 19. maja.

Pripremni predškolski program u narednoj školskoj godini će pohađati deca rođena od 1. marta 2011. do 1. marta 2012. godine.

Upis dece u pripremni predškolski program i prijava dece u poludnevni boravak vršiće se u prostorijama vrtića u svakom mestu opštine (osim u objektu “Bajka”) u vremenu od 12 do 13 časova, a u objektu “Poletarac” od 9 do 11 časova.

Prijava dece u celodnevni boravak vršiće se u prostorijama centralnog objekta u ulici Žarka Zrenjanina bb, od 9 do 11 časova.

Kompletno obaveštenje o upisu se može videti ovde.

Izvor: Radio Odžaci