Uređeno dečije igralište u Kolutu i prostor oko gradskog stadiona

U organizaciji mesnog odbora Mlake Srpske napredne stranke u Somboru, danas je sprovedena radna akcija uređenja prostora oko gradskog stadiona i akcija uređenja dečijeg igrališta u Kolutu. U sklopu ove akcije, pokupljeno je i odneto smeće sa zelenih površina i time se doprinelo lepšem izgledu ovog dela gradskog stadiona. Akciju su, svojim učešćem podržali i mesni odbori Nova Selenča i Selenča. Organizovanjem akcija ovog tipa, naglašavamo značaj zdravog i kvalitetnog života, te se uređenje ovakvih prostora sprovodi prvenstveno sa ciljem da sportski tereni privuku što veći broj građana. Aktivisti ističu da će i ubuduće nastaviti sa akcijama uređenja naše lokalne zajednice.

Aktivisti mesnog odbora Kolut Srpske napredne stranke, organizovali su danas radnu akciju u sklopu koje su uređivali dečje i školsko igralište koje se nalazi ispred vrtića u Kolutu.
Zajedno sa aktivistima mesnog odbora Kolut, u akciji su učestovali i aktivisti mesnih odbora Bački Monoštor i Bezdan, te su u vedrom raspoloženju ofarbane sprave na dečjem igralištu, a takođe su pokošene i uređene zelene površine.
Nakon uspešno obavljenih poslova, igralište je spremno da u novom i lepšem ruhu dočeka naše najmlađe sugrađane. Aktivisti su istakli da im je drago što su bili deo ovakve akcije, koja će doprineti radosti i zadovoljstvu dece, koji svakodnevno borave na ovom igralištu.