fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Uspešno realizovan prvi Reli kros „Nagrada Kule 2023“

reli kros

U organizaciji Sportskog auto i karting saveza Vojvodine, a uz podršku opštine Kula i Turističke organizacije opštine Kula, na platou „Kulatransa“ u Kuli, po prvi put je održan Reli kros „Nagrada Kule 2023“.

Učešće je na ovom događaju uzeo veliki broj takmičara iz Sombora, Novog Sada, Srpskog Miletića i drugih mesta, a oni su se nadmetali u tri klase. Najuspešniji u Klasi 1 bio je Saša Veljković, iza njega je Nemanja Gladić, dok je treće mesto pripalo Igoru Senti. U Klasi 2 najbolji plasman ostvario je Nikola Miljković, a drugi je Veljko Kocić, dok je u Klasi 3 titula prvaka pripala Draganu Zariću.

Nakon takmičarskog dela, upriličena je revijalna vožna kvadovima, kao i urečenje pehara najboljim takmičarima, ali su uručena i dva specijalna za doprinos takmičenju, Zdravku Mariću i Milošu Orloviću.

Kako je ovo takmičenje prošlo veoma uspešno, predsednik Sportskog auto i karting saveza Vojvodine, Miloš Brkić, istakao je da su za naredni period planirane još tri trke do kraja sezone, a da Kuljane očekuje i međunarodni drift.

Tagovi:
Pročitajte još: