fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Vanilla chai je nova jesenja trendi nijansa plave koja ističe preplanulost a ne zahteva odlazak kod frizera svakog meseca

Mlada žena

Leto se polako završava i retki su oni koji ne bi voleli da zadrže bar tračak sunca u kosi za hladne dane. Tako da, ako smo u avgustu nosili plave pramenove koji izgledaju kao da su posvetleli na suncu poznate kao trend sun-kissed, u septembru ćemo se prepustiti hladnijim tonovima koji su tipični za vanilla chai nijansu plave.

Šta znači vannila chai?

Reč je o mešavini crnog čaja Yunnan i klasičnih chai začina (užnoazijskog cimeta, korena đumbira i malabarskog crnog bibera). Čaj je kremaste konzistencije kojom dominira aroma vanile.

Kako da postignete vanilla chai efekat?

Frizeri koji praktikuju ovu vrstu kolorisanja kose preporučuju da se na pepeljastu, tamnoplavu ili svetloplavu osnovu uradi balejaž šatiranje kremastim plavim pramenovima a potom toniranje hladnijim nijansama vanile. Najbolje je da farbanje uradi stručno lice jer mora biti savršeno balansirana mešavina ledenih pramenova i onih u boji vanile, kao i pepeljastih te smeđih nijansi.

Prednost ove vrste boje kose je što je laka za održavanje i nije potrebno da se ide kod frizera češće od četiri meseca. Ukoliko vam se farba brzo ispira i poprima žute tonove, možete da uradite preliv na svakih šest-sedam nedelja. Dobijeni kontrast između tamnog korena kose i setlih pramenova u boji vanile, perfektno će naglasiti vaš ten, kao i boju očiju.

Tagovi:
Pročitajte još: