fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Vaši televizori čuvaju vaše podatke, ali ih i štite

Laptop i televizor

U današnjem digitalnom dobu, oblikovanom modernom tehnologijom, vidimo kako se uređaji koji su nekada imali jednostavnu svrhu transformišu u mnogo više od toga. Televizori su izvrstan primer ove transformacije, jer danas nisu samo alat za gledanje raznovrsnih sadržaja, već omogućavaju i internet povezivanje te interakciju s različitim aplikacijama. Ova evolucija nosi sa sobom brojne prednosti i izazove, posebno u pogledu bezbednosti podataka. Ipak, kada je u pitanju zaštita korisnika, kompanija Samsung posebnu paznju posvecuje ovom segmentu, a to se jasno vidi najnovijem proizvodu – OLED televizoru od 77 inča.

Karakteristike koje prave razliku
Vrhunski kvalitet slike, ali i sofosticiran dizajn je nešto što je danas „must have“ za televizore. Baš zbog toga, ovaj TV poseduje OLED tehnologiju koja donosi duboke boje i izuzetan kontrast, pretvarajući dnevnu sobu u bioskopsko platno. Tanak okvir i minimalistički dizajn dodatno ističu eleganciju ovog televizora, čineći ga atraktivnim dodatkom svakom enterijeru. Osim impresivne slike, Samsung OLED TV od 77” takođe dolazi sa nizom karakteristika koje pružaju beskrajne mogućnosti za zabavu i povezivanje. Sa podrškom za 4K rezoluciju i HDR10+ tehnologiju, svaki detalj je kristalno jasan, sa živopisnim bojama i dubokim crnim tonovima.

Knox platforma kao sinonim za zaštitu
Nova tehnologija danas podrazumeva i to da se mnoštvo podataka, pored mobilnih telefona, nalazi i unutar televizora. Ipak, kompanija Samsung vodi računa o ovome, pa je tako Knox platforma jedna od softverskih karakteristika kojima se Samsung OLED TV 77“ definitivno može pohvaliti. Benefiti koje ova platforma donosi korisnicima prvenstveno jeste višeslojna zaštita koja čuva korisničke podatke kao što su pinovi, šifre i lozinke. Takođe, bezbedni su i svi ostali uređaji koji su povezani sa ovim TV-om, a istovrmeno je korisnik zaštićen i od zlonamernih napada jer ova platforma vrši automstsko blokiranje zlonamernih akcija i pristupa „phishing“ sajtovima. Pored potpune sigurnosti, bezbednosni tim kompanije Samsung redovnim ažuriranjem, revizijama i monitoringom ujedno optimizuje uređaj kako bi on bio potpun u svakom trenutku.

SmartThings u pametnom domu
Kao i do sada, posvećenost kompanije Samsung se uvećava iz godine u godinu, pa je tako nastavljena i tokom tekuće kroz razvoj intuitivne tehnologije osmišljene da zadovolji potrebe korisnika. Platforma SmartThings, kao još jedan od benefita Samsung uređaja omogućava nesmetano integrisanje i povezivanje više uređaja. Bez obzira na funkciju koju obavlja u trenutku, bezbednost je glavni prioritet ovog uređaja, što korisnicima olakšava stvaranje personalizovanog iskustva, a u isto vreme odgovara njihovim sklonostima i zadovoljenju potreba.

Tagovi:
Pročitajte još: