fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Vatrogasci napravili žurku u Staparu: Vatrogasni kamion pravi pena parti, mališani oduševljeni

Vatrogasci

Vatrogasci iz Vatrogasnog doma Stapar kod Sombora, inače poznati po velikoj humanosti i raznim akcijama za građane, napravili su žurku za pamćenje o kojoj će se dugo pričati a koju klinci koji su u njoj učestvovali neće zaboraviti do kraja života.

Hrabri momci koji su život posvetili jednom od najplemenitijih poziva i borbi za tuđe živote, obradovali su klince iz Stapara penom parti ispred vatrogasnog doma.

Pošto, srećom, tog dana za njih nije bilo teških zadataka, ova velika deca omogućila su maloj deci da ovo leto pamte zauvek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podsetimo, vatrogasci iz Stapara su prošle godine, baš u ovo vreme, oglasili na društvenim mrežama da poklanjaju automobil u odličnom stanju koji je registrovan, iz svog voznog parka.

“Kažu da se dobro – dobrim vraća. Prikupili smo dovoljno sredstava da našem društvu kupimo kombi. Organizovali smo se tako da u okviru prostorija imamo i kafić koji radi, znači imamo i naše prihode. Znamo je kako je kada fali. Takođe, naš DVD Stapar broji oko 100 članova koji su saglasni da poklonimo automobil koji imamo, ali poklonićemo ga jednom Dobrovoljnom vatrogasnom društvu iz Srbije koje nema prevozno sredstvo za intervencije ili ima samo traktor”, istakao je tada Milisav Galić, predsednik DVD Stapar, za RTV Vojvodinu.

Tagovi:
Pročitajte još: