Velika radna akcija OO Odžaci u Ratkovu

Aktivisti Srpske napredne stranke OO Odžaci, okupili su se u velikom broju iz svih Mesnih odbora na različitim lokacijama u Ratkovu sa ciljem da uspešno sprovedu unapred isplanirane aktivnosti. Ova velika radna akcija organizovana je sa ciljem da se urede i unaprede popularne lokacije na kojima građani neretko provode svoje slobodno vreme.
Aktivisti su očistili i uredili centar Ratkova gde je uklonjeno je smeće, ulepšane su zelene površine te je stvoren prijatniji i lepši ambijent u centru sela, kao i na Bager bari gde su aktivisti uređivali obalu, kosili travu, sakupili smeće i uklonili sav otpad, te je i ovo popularno izletište dobilo lepši izgled. Očišćen je i prostor oko sportskih terena i dečijeg igrališta kako bi ovaj ambijent bio pripremljen za brojne predstojeće jesenje aktivnosti.
Aktivisti su istakli da im je drago što su bili deo ovakve akcije i nisu krili zadovoljstvo zbog uspešno sprovedene akcije te najavili nastavak započetog ciklusa radnih akcija koje se sprovode u cilju unapređenja sredine u kojoj živimo.