fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Velika revizija ljubavi: Šest znakova Zodijaka koje čekaju dramatične promene u ljubavi i braku tokom 2024. godine

Ljubav

Polako sumiramo godinu iza nas i sve smo bliži 2024. godini. I u narednoj 2024. godini svet nastavlja da oseća uticaj karmičkih čvorova koji se protežu duž ose Vaga – Ovan, koja je odgovorna za odnose i ljubav.

Zato ne treba da vas začudi veliki broj razvoda i venčanja, kao i globalna revizija same vrednosti ljubavi. To je ukratko ono što nas sve čeka.

Stvar je u tome da čvor prošlosti Ketu, koji se nalazi u Vagi sve do januara 2025, poziva da kvalitetni odnosi budu vaš temelj, koji bi trebalo da vam pomogne da se realizujete.

Kada ulazite u vezu ili analizirate interakcije s partnerom, važno je zapamtiti da ta osoba prenosi vaš stav prema sebi. Osim toga, čak i negativne scenarije u vašoj vezi podsvesno doživljavate kao prihvatljive pa je pre nego što napustite osobu ili tražite novog partnera, važno postaviti sebi pitanje – šta je za mene u redu i šta zapravo želim od ljubavne zajednice?

U 2024. godini očekuje nas i prelazak Jupitera, planete darova i pomoći, u znak Blizanaca. Tokom leta možete upoznati ljubav koja vam je karmički suđena.

A neke od znakova Zodijaka čekaju velike promene u 2024.

Ovan

Čvor budućnosti kreće se kroz vaš znak, dajući vam fenomenalnu priliku za uzlet. No, klupko prošlosti tera vas da procenite u kojoj je meri vaša postojeća zajednica vaše “mesto moći” i nešto na šta se možete osloniti.

Očekujte da će vaš brak ili dugogodišnja ljubavna veza biti na ozbiljnom ispitu – od 25. marta do 8. aprila, a zatim od 18. septembra do 17. oktobra. U ovom periodu ili ćete prekinuti odnos ili ćete ozvaničiti svoju zajednicu.

Za Ovnove samce ovo je sjajno vreme za izlaske. Jupiter ulazi u vaš sektor putovanja i učenja, gde dolazi u konjunkciju s Venerom u junu 2024. Tada možete sresti ljubav koja vam je poslata sa neba.

Vaga

Tokom cele 2024. godine bavićete se analiziranjem odnosa, a vaši zaključci mogu značajno uticati na vaš razvoj i samopoštovanje. Čvor prošlosti je u vašem znaku, što znači da ćete doživeti globalnu transformaciju koju će pokrenuti vaš partner.

Ključni datum za testiranje veza biće pun mesec u Vagi 23. marta, nakon čega sledi pun mesec u Ovnu 17. oktobra. Na ove datume možete doživeti prekid ili se odlučiti na ozbiljan korak.

Slobodne Vage neka se pripreme za proleće 2024. godine – od 17. do 20. aprila i 19. do 20. maja možete upoznati ljubav svog života.

Blizanci

Jupiter, planeta sreće i vašeg bračnog polja 2024. godine ulazi u vaš znak! To znači da ćete voljom sudbine pronaći srodnu dušu. Usput, osoba se može pojaviti gotovo iznenada i u roku od godinu dana odlučićete da ozvaničite svoju vezu s njom.

Ta osoba bi mogla da bude starija od vas, verovatno stranac ili osoba koja često boravi u inostranstvu. Po zanimanju može biti pravnik, učitelj, predstavnik sfere diplomatije ili kulture.

Za zauzete Blizance septembar će biti važan, jer počinju pomračenja u vašim kardinalnim kućama horoskopa. Već 18. septembra dogodiće se pun mesec u sektoru statusa, što može doneti prekid veze.

Takođe, možete očekivati da ćete dobiti novčanu naknadu.

Devica

I naredne godine svemir nastavlja da vas podstiče na transformaciju tako da naučite birati sebe i svoje prioritete. Zato će vas od 25. marta do 8. aprila pomračenje u sektoru krize i samopoštovanja naterati da preispitate svoj odnos prema sebi, kao i da promenite svoje poglede na osobe koje odaberete.

Očigledno ćete uspeti u svom unutrašnjem radu, jer će planeta ljubavi, Venera, stajati na čvoru budućnosti od 17. do 20. aprila i doneće vam romansu!

Zanimljivo je i to što bi odnosi s ovom osobom mogli da se razvijaju fantastično brzo, što će vam do juna 2024. dati želju da to čak i javno objavite.

Sve je u vezi sa Jupiterom, koji vlada vašim sektorom porodice i braka – on postaje najviša tačka vaše natalne karte 26. maja, a spaja se s Marsom 14. i 15. avgusta – vaš partner će preduzeti važan korak za razvoj vaše zajednice.

Važna odluka, tipa bračna ponuda, može se dogoditi za pun mesec u Ribama, koji je odgovoran za vaš partnerski odnos i to 18. septembra. Tokom cele godine moguća je i trudnoća.

Ribe

U 2024. godini počinje da se menja vaš odnos s partnerom jer od 18. septembra pomračenja prelaze u vaš znak – vi se jako menjate, a samim time i vaš pogled na partnerstvo. Budite uvereni, iznutra ćete osetiti promenu. Kao da će vam samo sinuti kakav vam je odnos potreban.

Ključni događaj očekuje vas u trenutku konjunkcije Merkura (planete vašeg partnera) s čvorom budućnosti u Ovnu – 19. i 20. marta, zatim od 21. aprila do 1. maja. Možda ćete upoznati osobu svojih snova, iako ćete svoju romansu najverovatnije u početku skrivati ​​ili će ona započeti dopisivanjem.

Ipak, do mladog meseca u Devici 3. septembra poželećete da uđete u novi ciklus ljubavi. Za Ribe koje su u braku, u jesen 2024. počinje razdoblje bračnih testova – Saturn prolazi kroz vaš znak, terajući vas da na partnera gledate trezvenije i smirenije.

Tako na pun mesec 18. septembra možete da se odlučite na prekid veze, a 30. septembra potpisati dokumenta koja su vezana za to.

Strelac

Jupiter, planeta vaših veza, ulazi u vaš bračni sektor, što automatski može napraviti veliki pomak u vašoj zajednici. Ukoliko ste u braku, možete upoznati osobu koja naizgled ispunjava sve vaše snove o idealnom partneru i možda se odlučite na prekid postojeće veze.

A ako ste slobodni, tada ćete u roku od 1,5 godine, počevši od 26. maja 2024, upoznati osobu koja vam je suđena.

Budite pažljivi sa izlivima strasti 19. i 20. marta, zatim od 21. aprila do 1. maja – to bi mogao biti isti partner.

Od septembra 2024. počinju pomračenja u sektoru vaše karijere i porodice, što vam može radikalno promeniti život. Čvor prošlosti preseliće se u sektor statusa, što će rezultirati ili promenom karijere ili razvodom već u septembru 2024. godine.

Ali odluku o zajedničkom životu s novim partnerom možete doneti na pun mesec u Ribama 18. septembra, piše Atma.hr.

Tagovi:
Pročitajte još: