fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(VIDEO) Apatin: Bogat program za doček Nove godine

Nemanja Jović

Ove godine, opština Apatin, po prvi put organizovaće bogat dnevni program 31. decembra. Direktor Turističke organizacije opštine Apatin, Nemanja Jović, otkrio nam je da će dnevna proslava početi već od 11 časova, „Novogodišnjim bazarom“.

Tu će se predstaviti već po tradiciji svi oni koji proizvode novogodišnje ukrase, ikebane, odnosno stare zanate. Biće naravno i proizvođači meda, pčelinjih proizvoda, vina, rakija. Imaćemo i komšije iz Sombora, Pivaru „Ravangrad“ – rekao je Jović i dodao, da se svi zainteresovani izlagači mogu prijaviti u prostorijama Turističke organizacije opštine Apatin, a rok za prijave je do popune broja štandova koji su na raspolaganju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Kako tradicija nalaže, svoje mesto u programu zauzeće i Apatinske mažoretkinje, a njihov nastup zakazan je za 13 časova. Centralni događaj, „Rokenrol maraton“, počeće u 15 časova, a nastupaće svi bendovi sa teritorije opštine.

Prvo ćemo slušati „Prljavi Romeo“, zatim „Igor Grendingen & Ena Đorđević”, potom će svirati Krvava Meri i za kraj dnevne novogodišnje žurke nastupiće „Majkani bend“.

Lokalna samouprava misli i na svoje najmlađe stanovnike, te će deo programa biti namenjen i njima.

Imaćemo ponije sa saonicama i Deda Mrazom, a od 12 časova ćemo imati i dečiju predstavu.Tu će biti još nekih iznenađenja – poklončića za najmanje.

Tagovi:
Pročitajte još: