fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(VIDEO) Auto-kros trka privukla veliki broj posetilaca

Auto-kros trka privukla veliki broj posetilaca 7

Na Autokross Areni, održana je trka „Nagrada Grada Sombora 2023“, a učešće je uzelo 52 takmičara iz Mađarske i Srbije, u osam klasa, i to : 1.200, do 1.400, do 1.600, do 2.000 kubika u prednjoj vuči, do 2.000 kubika u zadnjoj vuči, do 4.000 kubika sa pogonom na sva četiri točka, u „Buggy“ klasi i klasi za Kup dama.

U 1. klasi, najbrži je bio Milić Goran, u 2. klasi Lenard Lakološ, u 3. klasi Lenard Lakološ, u 4. klasi Robert Seri, u 5. klasi Vid Zubić, a u 6. klasi Zoltan Nađ. Pobednica u Kupu dama bila je Gorana Draganić, a pobednik u „Buggy“ klasi bio je Čaba Balaš.

Takmičenju su ispred Grada Sombora prisustvovali gradonačelnik, Antonio Ratković,  zajedno sa članom Gradskog veća za oblast poljoprivrede, Jovanom Kečom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Predsednik auto-kros Asocijacije Srbije, Zoran Karalić, dodelio je pehar gradonačelniku Ratkoviću, u znak zahvalnosti za lični doprinos razvoju ovog sporta kod nas, ali i zahvalnosti na podršci koju daje Grad Sombor.

Generalni pokrovitelj manifestacije je lokalna samouprava, a tehnički organizator Automobilsko sportsko udruženje „Somborska Arena“.

Tagovi:
Pročitajte još: