Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(VIDEO) Crvenka po drugi put domaćin najveće izložbe nemačkih ovčara na Balkanu

Crvenka po drugi put domaćin najveće izložbe nemačkih ovčara na Balkanu

Na lokalnom stadionu u naseljenom mestu Crvenka, 26, 27 i 28. aprila, biće održana najveća specijalizovana izložba nemačkih ovčara na Balkanu, gde će suditi pet eminentnih sudija akreditovanih od strane Svetskog udruženja odgajivača nemačkih ovčara, iz Nemačke.

Ovo je druga izložba tog tipa u Crvenki, a organizator je Klub ljubitelja nemačkih ovčara Crvenka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

-Ove godine će se održati druga specijalizovana izložba koja okuplja veliki broj učesnika iz celoga sveta. Konkretno, do sada imamo prijavljeno oko 150 pasa za ovu našu manifestaciju, iz preko 20 zemalja. Dolaze nam učesnici iz Amerike, iz Indije, posetioci sa Tajlanda, Tajvana, Kine, iz Evrope cele, sa Balkana znači sve zemlje, Turske, biće jedna jako velika manifestacija i to je otprilike jedna od najvećih manifestacija što se tiče nemačkih ovčara, na ovom delu Balkana, rekao nam je Marko Jovović, organizator i predsednik LANDES grupe 1.

Kao i prethodnog puta, pripremljen je izuzetno sadržajan program, prilagođen svim posetiocima, a naročito ljubiteljima pasa.

-Manifestacija traje tri dana. Počinje u petak, u popodnevnim časovima, kada se održava jedan test provere hrabrosti i karaktera kod nemačkog ovčara. U subotu je glavna manifestacija, tj. ta glavna izložba, koja će skupiti učesnike iz celoga sveta, i u nedelju je isto jedan test naravi i provera hrabrosti nemačkog ovčara, koji će se isto održavati ovde. Mi očekujemo veliki broj posetilaca. Sad, prema nekim najavama, ispitivanjima što smo mi mogli da čujemo, biće preko 3000 posetilaca.

Ovim putem, Jovović je pozvao sve zainteresovane da izdvoje malo slobodnog vremena i dođu na ovu izuzetnu manifestaciju.

-Ja bih želeo da uputim svim iskrenim ljubiteljima pasa, posebno nemačkih ovčara, da iskoriste 26, 27, 28. april da dođu da posete ovu našu manifestaciju, da ljudi dođu taj dan u našu Crvenku i da vide kako to sve izgleda.

Manifestacija će biti sprovedena uz podršku sponzora, prijatelja i lokalne samouprave, u nadi da će postati tradicija.

Tagovi:
Pročitajte još: