Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(VIDEO) Dečije igralište u Apatinu obišli predstavnici Vlade Švajcarske

Slika novog dečijeg igrališta u Apatinu iz dana u dan sve je lepša, a lepo vreme ovog martovskog petka, predstavnici projekta ,,Reforma poreza na imovinu” Vlade Švajcarske iskoristili su da obiđu ovo mesto i na licu mesta se uvere da je zajednički projekat realizovan, na zadovoljstvo svih koji su u njemu učestvovali.

Kako saznajemo od Aleksandra Grunauera, šefa projekta ,,Reforma poreza na imovinu”, od dana kada je opština Apatin dobila sredstva za izgradnju igrališta, oni su pratili realizaciju celog projekta, a ono što mu naročito predstavlja zadovoljstvo je činjenica da je igralište puno i da su najmlađi Apatinci zadovoljni.

„Vidite kako su deca srećna. To je jedini referentni momenat. Naravno, nama se veoma dopada to što ima puno prirodnih materijala, što i roditelji imaju svoj kutak, a sav mobilijar na igralištu je sertifikovan i suguran, što nam je takođe bilo veoma važno“.

Isped opštine Apatin, goste je dočekao Radovan Đukić, zamenik predsednice opštine Apatin, ne krijući zadovoljstvo zbog uspešno i mplementiranog zajedničkog projekta.

„Ja sam, podsetiću vas, početkom ove godine rekao da je ovo igralište među najlepšima u Vojvodini, ali evo ova dva meseca, nešto malo jače, sam iskoristio da proverim da je to zaista najlepše igralište u Vojvodini.Tada smo obećali da ćemo odraditi i video nadzor na igralištu, radi bezbednosti sve naše dece koja dolaze tu na igralište, njihovih roditelja. To je i urađeno. Pre nekoliko dana je postavljen video nadzor, tako da smo kompletirali celu priču oko igrališta“, rekao je Đukić.

Tagovi:
Pročitajte još: