(VIDEO) Dostupne nove količine dezinfekcionog sredstva za sve građane opštine Apatin

Nakon sprovedene akcije podele dezinfekcionog rastvora natrium hipohlorita svim domaćinstvima u opštini Apatin, a po nalogu Štaba za vanredne situacije, JKP „Naš dom“ iz Apatina od sutra nastavlja sa ovom akcijom.

Svim građanima će biti omogućeno da dopune balone sa sredstvom za dezinfekciju, koje su dobili na početku akcije, a po rečima direktora JKP „Naš Dom“ Apatin, Nebojše Smiljanića, svi građan će moći da se jave ili svojim mesnim zajednicama, ili u JKP „Naš dom“: „ Od sutra, 9. aprila, građani će moći da dobijene balone dopune. Ova akcija će se odvijati tako što  će se građani naseljenih mesta Prigrevica, Svilojevo, Sonta i Kupusina, javiti u svoje mesne zajednice, dok će se građani Apatina javljati u JKP „Naš dom“ kako bi im saopštili termin za naredni dan, kad će moći da dođu po sredstvo za dezinfekciju. Ovakav način rada osmišljen je zbog toga da bi se izbegle gužve na mestima gde će se vršiti točenje, i da bi se sprečavalo prenošenje korona virusa. Napominjem da je neophodno da građani koji žele da dopune svoje balone, donesu iste te baone u kojima su već dobili sredstvo sa zalepljenom nalepnicom sa uputstvom za upotrebu“, rekao je Smiljanić.

Za sve informacije i eventualne nedoumice dostupni su i brojevi telefona za MZ Prigrevicu 025/822-539, za MZ Sonta 025/792-958, MZ Svilojevo 025/797-005, MZ Kupusina 025/787-070 i telefon JKP „Naš Dom“ je 025/772-415.