(VIDEO) Fudbaleri Crvenke danas protiv Bačke iz Pačira

Fudbaleri Crvenke u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva u Vojvođanskoj ligi, dočekuju Bačku iz Pačira. O tome kakva su očekivanja za predstojeću utakmicu, razgovarali smo sa trenerom Crvenčana, Milanom Vujakovićem.
„Očekivanja su pozitivna, spremamo se za ovu utakmicu zato što je jako važna i daćemo sve od sebe da ovu utakmicu dobijemo iz razloga što nemamo dovoljan broj bodova do sada osvojenih. Imali smo određenih kadrovskih problema u prethodnim utakmicama, nismo mogli da izlazimo u najjačem sastavu, što zbog povreda, što zbog odsutnosti pojedinih igrača iz privatnih razloga. Bilo je tu kartona žutih i crvenih, ali sutra izlazimo u najjačem sastavu i mislim da ako damo sve od sebe, možemo da pobedimo ekipu Bačka iz Pačira, koja je pokazala da je jedan ozbiljan i nezgodan protivnik“, kaže Vujaković.
Uzevši u obzir da u ekipi Crvenke igraju i superligaški igrači poput Radoša Bulatovića i Miloša Kovačevića, pitali smo trenera ovog tima koliki je to učinak imalo na samu igru i da li je zadovoljan onim što je do sada postignuto.
„Iskreno da kažem nisam zadovoljan. Prvo nisam zadovoljan iz razloga pošto svi ti igrači koje ste vi rekli i još nekoliko njih koji su tu, nisu prošli pripremni deo sa nama. Mi smo odradili pripreme na Zlatiboru, bukvalno bez pola igrača koji sada igraju. Sve se to oseti u igri. Igramo dobro, bolje od većine protivnika, nas niko nije nadigrao, ali jednostavno nemamo dovoljno snage da pobedimo. U nekim utakmicama bio je problem i neki treći faktor, međutim ja neću da se žalim na to, hoću samo da moja ekipa da sve od sebe. Takođe, da na zimskoj pauzi dobro to izanaliziramo, dovedemo nove igrače, pojačamo kadar, pojačamo rad, da odradimo pripreme svi i uđemo spremno u sezonu. Onda možemo da očekujemo i više bodova i bolje rezultate.“