(VIDEO) “Hajduk” vraća navijače na tribine

Nakon 10 kola lider na tabeli fudbalski klub “Hajduk 1912” ne staje, sa 26 osvojenih bodova i jednim primljenim golom tek je krenuo u ozbiljnu borbu. Uprava i predsednik fudbalskog kluba Dalibor Krković ponosno ističe da su sjajni rezultati iznenadili sve, da je ponosan na čitavu ekipu koja se bori i pokazuje sve veću želju za uspehom i da je siguran da će tako da nastave. Iznenađujući uspeh i igra tima  na čelu sa prvoligaškim trenerom koji je stigao u klub u junu mesecu sigurnim korakom se približavamo tituli.

Pored borbene ekipe i dobrog trenera veliku podršku klub ima i od strane Milojka Erića iz Odzaka, Velimira Potpare i firma TSV koji svoju podršku daje nesebično svaki dan, tu je još puno ljudi koji nastoje da pomognu i vrate Hajduk na vrh tabele.  Nije lako obezbediti finansijska sredstva za funkcionisanje kluba jer su troškovi visoki, ali taj trud i požrtvovanost prate i dobri rezultati kako petlića tako i omladinaca, pionira i kadeta.

Tih rezultata ne bi bilo da lokalna samouprava nije rešila pitanje stadiona, odnosno kupila stadion kako bi se treninzi i utakmice fudbalskog kluba Hajduk ali i drugih sportskih klubova nesmetano odvijali. Isto tako da opština Kula  velikim delom ne učestvuje u finansijama samog kluba bilo bi teško postići ove rezultate i boriti se rame uz rame sa velikim klubovima. Na našem stadionu igra  Spartak, nedavno su gostovale reprezentacije. Veliku pomoć Opština i firma Sigma  daju i oko terena na Vašarištu gde treniraju mlađe ekipe. Infrastrukturni problem koji muči mnoge klubove rešen je zahvaljujući lokalnoj samoupravi, pomoć oko prevoza dece, mesečnih karata i opreme kluba. Zahvaljujući svemu tome Kula i fudbalski klub Hajduk vraćeni su na mapu fudbala.

Rezultati ne izostaju, vidljivi su zato pozivamo sve sugrađane da nam se pridruže i pružimo podršku našem klubu.