Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(VIDEO) Miljanić ugostio juniorske bokserske reprezentacije Norveške i Indije

Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić ugostio je danas boks reprezentacije Norveške i Indije, koje se takmiče na Juniorskom kupu nacija u Vrbasu od 14. do 18. avgusta.

Miljanić je poželeo lep boravak gostima u našoj sredini i tom prilikom čestitao članovima reprezentacije Indije Dan nezavisnosti, koji se u ovoj zemlji proslavlja 15. avgusta. “ U opštini Kula žive 24 nacionalne zajednice a zbog vaše posete opština Kula je sada bogatija za još dve nacije”, izjavio je Miljanić

Direktor turnira Jovica Panić i sekretar Igor Škundrić su zahvalili predsedniku opštine Kula i njegovim saradnicima na dobroj saradnji trećeg Juniorskog kupa nacija u boksu i što su ugostili reprezentacije Norveške i Indije.

Sekretar turnira i trener Boks kluba “Čarnok” koji je domaćin takmičenja poželeo je svima dobrodošlicu od strane opština Vrbas i Kula. “Kula i Vrbas već nekoliko godina unazad dobro sarađuju i sada nas je spojio i boks i dao mogućnost da promovišemo ovu borilačku veštinu”, rekao je Škundrić i zahvalio se Miljaniću na gostoprimstvu i pomoći u organizaciji.

Takmičenje se održava u Centru za fizičku kulturu “Drago Jovović”. Danas je na programu duel Sare Skapik i Mađarice Sintije Suč, a potom će se Aleksandra Tepavac boriti sa sa Dineš Najk. Nakon toga suočiće se Vukašin Tepić sa Čongtamom Bišvamitrom iz Indije, a Damir Jajić suočiće se u ringu sa Vilmošom Sabom iz Mađarske. U drugom delu programa boriće se Luka Jukić Ivić i Anes Papić, a Uroš Čingelić sastaće se sa Rumunom Andrejom Pietrojom.

Borbe počinju u 14 časova.

Tagovi:
Pročitajte još: