fbpx
0°C

(VIDEO) “Mogućnosti finansiranja putem EU fondova” – predavanje na temu kako kvalitetno napisati projekat 

Seminar

U Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju ” Junaković ” danas je počela dvodnevna obuka pod nazivom “Mogućnosti finansiranja putem EU fondova”, koju je organizovao Centar za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju Sombor.

Predavači iz Fonda “Evropski poslovi” Autonomne Pokrajine Vojvodine, govorili su o mogućnostima kako kvalitetno napisati projekat  i time povećati šanse za njegovo finansiranje.

“Centar za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju Sombor danas je domaćin jednog velikog skupa kojem prisustvuju predstavnici 13 regionalnih centara za stručno usavršavanje iz Republike Srbije. Naziv programa je “Mogućnosti finansiranja finansiranja putem EU fondova”, rekao je Milan Stakić, director CSU Sombor.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Glavni cilj obuke je da se učesnici osposobe za upravljanje fondovima Evropske unije, nauče samostalno da formulišu predloge projekata i strateški ih pozicioniraju u okvire definisanih prioriteta i mera, kao i finansijskih ograničenja. Tokom obuka polaznici razvijaju veštine i stavove koji su neophodni za preuzimanje aktivne uloge u razvoju i implementaciji projekata na lokalnom i regionalnom nivou.

Domaćin ove obuke je Specijalna bolnica za rehabilitaciju “Junaković” čiji kapaciteti su više nego dovoljni za održavanje ovakvih i sličnih seminara:

“Pored ove sale mi imamo još jednu salu sa 150 mesta i trudimo se na sve moguće načine da zadovoljimo sve potrebe za takve skupove. Nadam se da ćemo u tome uspeti i da će gosti ova dva dana uživati u našoj ustanovi”, rekla je direktorka “Banje Junaković”, Dr Dragana Mrđenov.

Tagovi:
Pročitajte još: