fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(VIDEO) Nagrađeni najbolji prosvetni radnici u opštini Apatin

Povodom obeležavanja Dana prosvetnih radnika, sinoć su u Maloj sali Kulturnog centra Apatin dodeljena priznanja najzaslužnijim prosvetnim radnicima.
Ove godine, prestižnu Novembarsku nagradu dobile su Marija Rapajić, Ksenija Bubulj, Etel Štikovac, Mariana Turkalj i Tanja Ivanišević. Takođe, pored plakete i cveća, one su dobile i novčanu nagradu u visini prosečne plate u opšini Apatin.
Jedna od nagrađenih prosvetnih radnica, Ksenija Bubulj, istakla je veliku zahvalnost učenicima na ovoj nagradi i rekla nešto više o tome koje su to ključne stvari u radu sa decom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


“Puno rada, puno ljubavi. Ljubav je glavna stvar u radu sa decom i onda sve nekako ide dalje. Pratimo njihove potrebe, prilagođavamo se i mi, prilagođavamo gradivo koliko možemo, prilagođavamo svoje načine, svoj odnos prema njima i evo nadam se da je to dalo rezultata”, rekla je Ksenija Bubulj.
Podsećamo, ovaj dan je ustanovljen u Srbiji 1994. godine i obeležava se svakog 8. novembra, u cilju pružanja dodatne podrške prosvetnim radnicima

Tagovi:
Pročitajte još: