Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(VIDEO) Najperspektivnijim sportistima uručeni Ugovori o stipendiranju

Dodela ugovora o stipendiranju najperspektivnijih sportista 2024. godine

U skupštinskoj sali, upriličeno je uručenje Ugovora stipendistima Grada Sombora. Ove godine, lokalna samouprava stipendiraće 26 najboljih sportista. Ugovore su uručili gradonačelnik, Antonio Ratković, članica Gradskog veća, Antonija Nađ Kosanović i predsednik Sportskog saveza Grada Sombora, Miloš Mijić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Gradonačelnik Ratković čestitao je svim stipendistima na njihovim dosadašnjim postignućima i izrazio uverenje da će svojim talentom i predanim radom doneti mnogo radosti svojim klubovima i Gradu Somboru.

U ove svrhe, izdvojeno je 3 miliona dinara, dok je ukupno na Konkursu za sufinansiranje u oblasti sporta izdvojeno je 68 miliona dinara.

Sa oko 7% budžeta opredeljenog za sport, Grad pruža podršku svim nivoima sportskih aktivnosti, od najmlađih do veteranskih takmičara.

Ponosna na sportsku tradiciju i izuzetne rezultate mladih sportista, lokalna samouprava ostaje posvećena podršci sportu i afirmaciji talenata, jer, kako je istaknuto, slavljenje uspeha na sportskom polju znači i slavljenje imena Grada Sombora.

Tagovi:
Pročitajte još: