Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(VIDEO) Nastavljaju se radovi asfaltiranja neasfaltiranih ulica u gradu Somboru

Asfaltiranje ulice Majora Tepića u Somboru

Lokalna samouprava nastavlja sa projektom asfaltiranja neasfaltiranih ulica u gradu Somboru. Trenutno se izvode radovi na iskopu i pripremi za asfaltiranje ulice Majora Tepića. Tim povodom, iste su obišli gradonačelnik, Antonio Ratković, član Gradskog veća Đorđe Zorić, te predstavnici Mesne zajednice „Gornja Varoš“.

Prema rečima gradonačelnika, projekat asfaltiranja neasfaltiranih ulica podrazumevao je pre svega donošenje planske dokumentacije, realizaciju komunalne infrastrukture, potom otkup zemljišta, kao i rešavanje imovinsko-pravnih odnosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

„Trenutno se nalazimo u ulici Majora Tepića, gde se radi kompletno izgradnja novog sloja, kako posteljice, tako i asfaltiranja. Takođe, nastavljamo sa Dinarskom ulicom, Svetog Nikole, Dušana Mudraga, nastavak Pavla Vujisića, kasnije planiramo i Bogoljuba Jeftića i Braće Đulina“, rekao je Ratković.
Ratković je iskoristio priliku i da se zahvali građanima.

„Zahvalio bih se našim sugrađanima koji su poklanjali svoje parcele kako bi se uradila infrastruktura i svakako da te ulice i ti ljudi su bili prioritet Grada. Ono što je bitno da se krenulo u ovaj veliki projekat i da u narednih tri do četiri godine završićemo sve neasfaltirane ulice u gradu Somboru“, zaključio je gradonačelnik Grada Sombora.
Na današnjoj sednici Skupštine Grada usvojen je plan detaljne regulacije za još sedam ulica, te će se preduzeti naredni koraci, kako bi se i te ulice pripremile za asfaltiranje.

Tagovi:
Pročitajte još: