fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(VIDEO) Nova oprema za bokserske šampione

Sombor - Bokserski klub

Dane Basta, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, zajedno sa Željkom Mrdakovićem potpredsednikom Vojvođanskog bokserskog saveza, bio je gost Bokserskom klubu Sombor i ovom prilikom, somborskim bokserima je poklonjena neophodna oprema za rad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Stiglo je desetak novih džakova, bokserskih rukavica i ostale prateće opreme za trenažni proces boksera, a kako ističe Basta, masovnošću i kvalitetom rada, somborski bokseri zaslužuju najbolje moguće uslove.

“Nama je izuzetno drago što smo mogli da prepoznamo njihove potrebe na našem konkursu i dodelimo sredstva za nabavku nove sportske opreme u vrednosti od 200.000 dinara“, rekao je Basta.

Gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković, istakao je da je sve više mladih koji se odlučuju za boks te da je ulaganje u sport jedan od prioriteta gradske vlasti.

“Ono što je veoma bitno da i danas ovde vidimo puno mladih i novih naših sugrađana koji su krenuli da se bave sportom a to je svakako i cilj svih nas u Gradu Somboru“, rekao je Ratković.

Ratković je dodao da su pored boksera novu opremu dobili kajakaši, rukometaši i odbojkaši, a zajedno sa gradonačelnikom, goste je dočekala članica Gradskog veća za sport, omladinu i zdravstvo, Antonija Nađ Kosanović.

Tagovi:
Pročitajte još: