(VIDEO) Obeležena seoska slava u Čonoplji

Danas je u Čonoplji obeležena slava sela Svete trojice, bogatim kulturno umetničkom programom u Domu kulture kao i velikim koncertom Zvezde Granda u večernjim satima.

Sve je počelo još u subotu donatorskom likovnom kolonijom, da bi bilo nastavljeno danas Bogosluženjem u crkvi i programom u sali Doma kulture u Čonoplji. Učenici osnovne škole u Čonoplji priredili su sjajan kulturno umetnički program koji je oduševio prepunu salu Doma kulture.

Mesna zajednica Čonoplja je i ove godine uložila veliki napor kako bi organizovala ceo program a oduševljenje Čonopljanaca i njihovih gostiju govori koliko je cela manifestacija bila uspešna: „Želeo bih da se zahvalim pre svega gradonačelnici Sombora Dušanki Golubović na velikoj podršci i pomoći koju nam je pružila u organizaciji ove proslave i ovim putem šaljemo jasnu poruku da želimo da razvijamo dobru saradnju sa gradom Somborom, sa drugim mesnim zajednicama, sa školama, sportskim organizacijama a sve to na dobrobit svih građana Čonoplje“, istakao je predsednik Saveta Mesne zajednice Čonoplja Darko Smiljanić.

Nakon kulturno umetničkog programa, usledio je koncert Zvezde Granda koji je najviše razveselio mladji naraštaj u Čonoplji a na kraju, kako ističu organizatori, bio je to jedan lep i bogat događanjima dan u Čonoplji, a poziv je svima upućen i za sledeću godinu.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=FNhpWlWkOjA[/embedyt]