(VIDEO) Odbojka na pesku – završni turnir

Grad Sombor u saradnji sa Sportskim savezom grada Sombora organizuje „Finale Banka Poštanska štedionica lige u odbojci na pesku“. Naš grad je domaćin završnog turnira koji će se održati od 16. do 18. avgusta 2018. godine na Trgu Svetog Trojstva.
Treba istaći da ni jedan grad nikada do sada, sem Beograda nije dobio da organizuje finalni turnir, a ta privilegija je pripala nama.
Odbojkaški savez Srbije je prepoznao potencijal koji ima naš grad. Ovo je velika čast, ali u isto vreme i velika obaveza za sve nas u gradu Somboru da ovo zanimljivo i kvalitetno takmičenje organizujemo na visokom nivou.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=wh-cWWzvsn0[/embedyt]

Mesto dešavanja – Trg Svetog Trojstva na kojem će i ove godiine biti postavljena dva terena sa osvetljenjem na kojem će biti organizovani i mečevi u večernjim terminima.
I ove godine, kao i ranijih, će biti organizovan međunarodni rekreativni turnir na kojem će učešće uzeti između 80 i 100 rekreativnih igrača odbojke na pesku. Turnir je na programu od 13. do 15. avgusta i on je svojevrsni uvod u ovogodišnji završni – finalni turnir u odbojci na pesku.
Na završnom turniru će se pojaviti naši najbolji parovi – reprezentativci u odbojci na pesku koji su ove godine počeli da postižu značajne rezultate na međunarodnim turnirima.
Za Finalni dan, u nedelju, 18. avgusta, očekujemo dolazak više naših proslavljenih bivših odbojkaških reprezentativaca.
Pozivamo ovim putem sve zainteresovane građane, da od ponedeljka 13. do subote 18. avgusta, dođu na Trg Svetog Trojstva (Ćelavi trg) i proprate zanimljive mečeve koji nas svakako očekuju u našem gradu.