fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(VIDEO) Otvoren SPA centar na Gradskom bazenu

Otvoren SPA centar na Gradskom bazenu 8

Na Gradskom bazenu, danas je i zvanično otvoren SPA i WELLNESS centar. Nakon višestrukih radova koji su ovde prethodno realizovani, otvaranje ovakvog jednog prostora, koji nudi mnoštvo novih usluga, u skladu sa najsavremenijim standardima, predstavlja krunu rada Sportskog centra „Soko“. Više o uslugama i mogućnostima koje nudi novootvoreni centar za relaksaciju i odmor, rekao nam je direktor Sportskog centra, Darko Kosanović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Danas počinje sa radom dugo očekivani SPA i WELLNESS centar u okviru Sportskog centra „Soko“, na zatvorenom Gradskom bazenu. Svim posetiocima će biti na raspolaganju više sadržaja: krioterapija odnosno terapija ledom, aromaterapija odnosno aroma tuš, finska iliti suva sauna, tople klupe, tepidarijumi, zatim parno kupatilo, slana soba, tuševi i na kraju đakuzi. Uz korišćenje SPA centra, odnosno uz kupovinu ulaznice za SPA centar, građani će moći da koriste i mali i veliki bazen u okviru zatvorenog Gradskog bazena. 

Radno vreme SPA centra biće od 11 do 22 časa svakog dana, uz mogućnost zakupljivanja prostora, kada je moguć produženi rad do 24 časa.

Za hedoniste koji žele da sami uživaju u okviru WELLNESS i SPA centra moguće je zakupiti i privatne termine, do 5 osoba, subotom od 20 do 24 časa i nedeljom od 16 do 22 časa. Jedan termin je 120 minuta, rekao direktor Sportskog centra.

Takođe, kako ističe Kosanović, u promotivnom periodu rada SPA centra, za najmlađe sugrađane pripremljena je dodatna pogodnost.

U promotivnom periodu, ulaz u Slanu sobu za svu decu do 10 godina biće besplatan do Nove godine, tako da svi mališani koji imaju respiratornih problema mogu potpuno besplatno da koriste slanu sobu. 

Sredstva za realizaciju ovog projekta obezbedili su Grad Sombor i Sportski centar „Soko“.

Tagovi:
Pročitajte još: