fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(VIDEO) Otvorena izložba „U susret festivalu“

U susret festivalu 4

U susret održavanju jedne od najvećih i najznačajnih manifestacija koja se realizuje u našem gradu, Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor, sada već tradicionalno, priredio je izložbu na otvorenom, pod nazivom “U susret festivalu”. Svečano otvaranje izložbe upriličeno je na uglu ulica Kralja Petra I i Laze Kostić, a više o istoj rekla nam je direktorka Kulturnog centra, Vešna Šašić.

„Dakle izložba „U susret festivalu“, tradicionalna izložba, koja se dešava u tom predfestivalskom periodu. Autori izložbe su ovde sa nama, to su Slađana Dragičević, Milivoje Mlađenović, Dejan Podlipec i moja malenkost. Izložba sadrži zapravo prikaz ovog izdanja festivala, od programa do slogana, do naše projekcije, naših žirija. Takođe, svi materijali koji su vezani za filmove, fotomaterijali, plakati, filmovi koji se takmiče, filmovi koji su u pratećim selekcijama i ono što mi posebno volimo da ističemo, bogat prateći program Espressa u 11“, objašnjava Šašić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Takođe, kako Somborski filmski festival ove godine slavi svoj prvi mali jubilej, odnosno 5 godina od osnivanja, a ovogodišnje jubilarno izdanje pod sloganom “Za one koji dolaze” posvećeno je budućim generacijama i slavi mladost, lepotu i talenat, direktorka Kulturnog centra još jednom je pozvala sve posetioce da dođu i uživaju u izuzetnom programu, koji je i ove godine sa posebnom pažnjom koncipiran i kreiran.

„Očekujemo vas. Očekujemo i naše najmlađe, jer ovaj festival zaista jeste posvećen njima. Ja se nadam da ćemo ove godine u publici imati mnogo dece, mnogo mladih, kao i prethodnih godina“, ističe direktorka Šašić.

Tagovi:
Pročitajte još: