Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(VIDEO) Postavljen bankomat „Poštanske štedionice“ u Karavukovu

Banka „Poštanska štedionica“ nastavlja sa širenjem mreže bankomata, a tome u prilog govori i novopostavljeni bankomat u Karavukovu. Naime, na inicijativu stanovnika pomenutog naseljenog mesta, „Poštanska štedionica“ postavila je bankomat sa ciljem da meštanima omogući da lakše dođu do svog novca.
Zajedno sa stanovnicima Karavukova, otvaranju bankomata prisustvovali su Isidora Đaković, direktorka Filijale u Subotici, Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora „Poštanske štedionice“ i Igor Praća, pomoćnik predsednika opštine Odžaci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Igora Praća zahvalio se ispred lokalne samouprave rukovodstvu Banke na tome što su izašli u susret meštanima, te je izrazio nadu da će se ova praksa nastaviti i u drugim mestima opštine Odžaci.
Predsednik Izvršnog odbora „Poštanske štedionice“, Bojan Kekić, poručio je da će Banka raditi na širenju mreže, kako bankomata, tako i poslovnica, a sve sa ciljem da odgovori zahtevima građana.
Kao odgovorna kompanija, Banka „Poštanska štedionica“ opredelila je i 300.000 dinara za Kulturno-umetničko društvo iz Karavukova.

Tagovi:
Pročitajte još: