Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(VIDEO) Prijem za najbolje pripadnike policije kod gradonačelnika Ratkovića

Pripadnici PU Sombor - prijem

Danas je, povodom obeležavanja Dana policije, Dana ministarstva unutrašnjih poslova i slave Ministarstva unutrašnjih poslova, Svete Trojice, u zgradi Županije gradonačelnik Sombora Antonio Ratković upriličio prijem za pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Sombor. On je pozdravio načelnika Policijske uprave Sombor, Sašu Dmitrašinovića i prisutne goste i zahvalio im se na predanom radu i posvećenosti očuvanju bezbednosti i mira Grada Sombora. Gradonačelnik je istakao da Gradska uprava i Policijska uprava Sombor kvalitetnom saradnjom, na opšte zadovoljstvo svih sugrađana, čuvaju bezbednost Sombora na visokom nivou.

„Danas smo imali priliku da se u ime svih građana Sombora i u ime Grada Sombora, zahvalimo svim pripadnicima Policijske uprave Sombor i da prigodnim poklonima nastavimo jednu divnu tradiciju nagrađivanja najboljih u ovoj godini. Ono što je bitno, da saradnja između Grada Sombora i Policijske uprave Sombor je na jednom izuzetnom nivou i nadamo se da i u budućnosti će ta saradnja biti još veća i još bolja“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 025.rs (@portal025.rs)

Prilikom ovog prijema, prema ustaljenoj tradiciji, dodeljene su nagrade i priznanja somborskim policajcima koji su se u proteklom periodu posebno istakli svojim profesionalnim rezultatima. U ime Grada Sombora, Ratković je dodelio priznanja i poklon-satove četvorici somborskih policajaca, Milošu Borotiću, Zoltanu Šarkeziju, Milovanu Cimeši i Alenu Bursaću. Osim navedenih, posebne zahvalnice zbog dugogodišnjeg profesionalnog i odgovornog rada uručio je Daliboru Mrđenoviću, Vladimiru Blanuši, Draganu Kojiću, Milanu Milanoviću, Miri Kojić, Slađani Jergačev i Marku Gostoviću.

Prijemu su prisustvovali i predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova, koje je, na predlog načelnika Dmitrašinovića, odlikovao ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, a to su Milan Glušica, nosilac medalje trećeg stepena za posvećenost službi, kao i Tatjana Zuber, kojoj je dodeljena zahvalnica za radni doprinos Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Načelnik PU Sombor, Saša Dmitrašinović, izrazio je zahvalnost Gradu Somboru na negovanju jedne lepe tradicije, kojom se daje podstrek pripadnicima policije da rade efikasnije i posvećenije.
„Ono što je posebno značajno, jeste činjenica da smo zaista kroz istinski partnerski odnos sa našim Gradom, gradonačelnikom i njegovim timom i pre svega sa našim građanima, ostvarili onaj naš imperativ, a to je da Sombor bude miran i bezbedan grad za nas i svu našu decu“.

Iz Gradske uprave i Policijske uprave Sombor navode da će nastaviti da zajedničkim snagama čine teritoriju Grada Sombora prostorom visokog stepena bezbednosti i poželjnim životnim okruženjem.

Tagovi:
Pročitajte još: