(VIDEO): Prijem za “zlatne” Apatinske mažoretkinje

Lokalna samouprava opštine Apatin organizovala je prijem za Apatinske mažoretinje, koje su se proteklog vikenda okitile sa još tri zlatne medalje na državnom nivou. 

Takmičenje se održalo u Beloj Crkvi. U pitanju je Festival „Pet, šest, sedam, osam“. Učestvovali smo u tri kategorije. Osvojili smo sva prva mesta. Dobili smo, kao specijalnu nagradu, kotizaciju besplatnu za takmičenje u Beogradu koje će se održati u septembru, izjavila je za 025info Matea Vidaković, trenerka „Apatinskih mažoretkinja“.

Predsednica opštine Apatin, Dubravka Кorać, i njen zamenik, Radovan Đukić, u okviru svečanog prijema za mažoretkinje, čestitali su im na novim uspesima, te zahvalili što se uvek rado odazivaju i deo su svih značajnih manifestacija opštine, te predstavljaju svojevrsni brend grada, jer je malo mesta u Srbiji koja imaju mažoret klubove.

Osim cveća koje su im simbolično uručili na prijemu, predstavnici lokalne samouprave obezbediće tokom leta prevoz i jednodnevni izlet za sve Apatinske mažoretkinje u Petrolendu u Bačkom Petrovcu.