Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(VIDEO) Račić optimističan pred derbi

U  četvrtom kolu B lige, rukometaši Crvenke dočekuju ekipu Jugovića iz Kaća.  Crvenčani su loše otvorili sezonu, ali direktor kluba Vladan Račić, optimističan je po pitanju naredne utakmice.  Duel će u crvenačkoj hali biti odigran u nedelju, sa  početkom  u 18:00 časova.

Pošto je ekipa Crvenčana ove godine u odnosu na prethodnu, pojačala redove, ciljevi su svakako visok rang. Ipak, početak sezone nije doneo očekivane rezultate.

„Ovo je prilika za prekretnicu, moram se osvrnuti na prethodne  tri utakmice koje smo  imali dobijene, ali na kraju izgubili. Nadam se da će nam ovaj derbi dati krila da krenemo sa pobedama u predstojećoj sezoni i da ostvarimo rezultat koji smo planirali na početku sezone“-kaže Račić.

On je takođe istakao da ima odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom i da se nada da će u narednom periodu obnoviti halu.  Prema njegovim rečima, već sledeće nedelje kreće se sa obnovom krova sportske hale „Slobodan Čile Mišković“, a na stadionu „Milorad Džomba“ počinje se sa adaptacijom i sanacijom objekta.

Račić je u razgovoru pred ovaj rukometni vojvođanski derbi  napomenuo i da su svi igrači u timu rođeni Crvenčani, te da im je to motiv više da pred svojom publikom i pred svojim prijateljima ostvare pobedu. Takođe, pozvao je sve navijače da dođu u što većem broju i podrže momke na terenu, kako bi pobedili i osvojili izuzetno bitna dva boda.

 

Tagovi:
Pročitajte još: