Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(VIDEO) Sombor: Održan sastanak povodom organizovanja 14. Sportske olimpijade radnika Vojvodine

Održavanje konstitutivne i radne sednice Olimpijskog komiteta povodom održavanja 14. Sportske olimpijade radnika Vojvodine

Danas je u Somboru održana prva konstitutivna sednica Olimpijskog komiteta za organizaciju 14. Sportske olimpijade radnika Vojvodine. Predsednik Saveza “Sport za sve Vojvodine”, Marko Adamović, istakao je značaj ovog događaja za grad i najavio niz promena u upravljanju sportskim aktivnostima.

-Novo rukovodstvo Saveza “Sport za sve” Vojvodine od kraja prošle godine praktično obavezalo se da će uraditi reorganizaciju sistema, da će pokušati da unapredi sistem radničke olimpijade i na tom putu počeli smo da povlačimo već određene poteze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Pokušaćemo da osavremenimo sistem, da sistem Sportske olimpijade radnika Vojvodine funkcioniše u skladu sa vremenom u kojem živimo i kao prve korake preduzeli smo sređivanje nekih normativnih akata koji regulišu praktično tela koja se bave organizacijom Sportske olimpijade radnika Vojvodine.

Krajnji cilj je omogućiti kontinuirano vežbanje zaposlenih u svim lokalnim samoupravama i time unaprediti zdravlje i dobrobit radničke populacije. Pored lokalnih, planirane su regionalne i pokrajinske takmičarske aktivnosti, uz završnu manifestaciju koja će biti sprovedena 2027. godine u Somboru.

Ispred lokalne samouprave, sastanku su prisustvovali gradonačelnik Sombora-Antonio Ratković i članica Gradskog veća zadužena za oblast sporta, dece, omladine i zdravstva-Antonija Nađ Kosanović.

 

Tagovi:
Pročitajte još: