fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(VIDEO) Sportska donacija za rukometaše ORK „Kljajićevo-Čonoplja“

ORK Kljajićevo-Čonoplja

Sa ciljem da obraduju najmlađe članove povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, u prostorijama Doma kulture u Čonoplji, ORK „Kljajićevo-Čonoplja“ organizovao je prigodno druženje. Gosti ovog lepog događaja bili su naši proslavljeni rukometaši i nekadašnji reprezentativci, Vladimir Mandić, Nedeljko Jovanović i Dane Šijan, gradonačelnik Grada Sombora, Antonio Ratković, predsednik Sportskog saveza Grada, Miloš Mijić, te predstavnici Saveta Mesne zajednice „Čonoplja“.

Nedeljko Jovanović, izrazio je zadovoljstvo, što su malim znakom pažnje uspeli da izmame osmehe na licima najmlađih, ali i onih starijih, koji su dobili vrednu sportsku donaciju.

„Rukometni klub „Kljajićevo-Čonoplja“, imalo je priliku da dobije od nas rukometne lopte i golmanske mreže. Deca su oduševljena. Nama je zadovoljstvo da možemo da budemo deo ovog projekta i nadam se da ćemo u budućnosti dolaziti takođe da pratimo njihov razvoj, da pogledamo možda i neko finale, neke važne utakmice“, poručio je Jovanović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Sportski direktor ORK „Kljajićevo-Čonoplja“, Nebojša Vidović, istakao je da su pored najmlađih, događaju prisustvovali veterani i prvi tim, te nam je više rekao o samoj organizaciji, ali i o podršci koju Klub ima.

„Najlepši mogući način završetka godine. Paketiće smo podelili. Deca su zadovoljna. Napravili smo velike stvari, ovo nam je neki šlag na tortu za ovu godinu. Pomoć Grada ne izostaje. Takođe, od Pokrajine smo dobili sredstva koja su nam pomogla. Nadamo se da ćemo uspeti u nameri da obezbedimo i adekvatan objekat za treniranje, tj Sportsku halu“, poručio je Vidović.

Kada je u značaj bavljenja rukometom, proslavljeni rukometaš i bivši reprezentativac, Nedeljko Jovanović, imao je jasnu poruku.

„Očekujem i nadam se da će ne samo dečaci, nego i devojčice, imati priliku da u svom mestu treniraju rukomet i da upoznaju čari ovoga sporta. Da shvate koliko je sport bitan, ne samo da bi se igrao, nego koliko je bitan i za život. Da shvate da je borba sastavni deo života, da poraz takođe postoji, da teški momenti takođe postoje, ali da u svakom slučaju taj trening i ta socijalna saradnja između njih, interakcija je takođe bitna da bi se naučili životu i da bi sutra bili pravi ljudi“, zaključio je Nedeljko Jovanović.

Tagovi:
Pročitajte još: