fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(VIDEO) U petak u Somboru Sajam obrazovanja

Soko centar

U organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje, u petak 5. aprila, od 9 do 13 časova, u Sportskom centru „Soko“ biće održan Sajam obrazovanja. Ovom prilikom, predstavnici svih srednjih škola i fakulteta imaće priliku da predstave svoje programe maturantima osnovnih i srednjih škola na teritoriji Zapadnobačkog okruga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

-Pozivamo direktore škola da organizuju decu, da animiraju učenike i roditelje takođe, da proprate ovaj za učenike veoma važan događaj i da im pomognu u izboru zanimanja i nastavku školovanja. Biće zastupljeni mnogi interesantni sadržaji, deca će moći da razgovaraju, da puno pitanja postavljaju i da pogledaju dobre materijale, a između ostalog i da učestvuju na psihološkim radionicama, rekla je Jadranka Radojčić-savetnik za planiranje karijere, ispred NSZ.

U toku Sajma, za maturante će biti organizovane i radionice na temu profesionalne orijentacije, a svoj štand imaće i organizatori, kako bi posetioci mogli da dobiju sve odgovore i u domenu rada i usluga Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Tagovi:
Pročitajte još: