fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(VIDEO) Udovičić razgovarao sa predstavnicima sportskih klubova u Apatinu

Doček Udovičića u Apatinu

Predstavnici sportskih kolektiva i lokalne samouprave Apatin, na čelu sa predsednicom opštine, Dubravkom Korać, upriličili su dobrodošlicu jednom od naših najboljih reprezentativaca, Vanji Udovičiću. Kako je istakao naš proslavljeni vaterpolista, cilj posete je podrška i manjim sportskim klubovima, te konstruktivni sastanci, a sve sa namerom da se unaprede uslovi treniranja.

„Imali smo priliku da razgovaramo sa delom lokalnih sportskih kolektiva. Čuli smo i određene konstruktivne kritike sa njihove strane i kako da do njih dopremo na još kvalitetniji i bolji način“, istakao je Vanja Udovičić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Predsednica opštine se zahvalila Vanji Udovičiću na ponovnoj poseti Apatinu, te je istakla da su se sada uslovi u oblasti sporta popravili u odnosu na pre osam godina.

„Vidi se znatna promena u radu Sportskog saveza kao organizacije preko koje opština Apatin finansira i podržava rad sportskih klubova. Imali smo ovde dobar sastanak sa predstavnicima nekih od klubova iz naše opštine. Oni su izneli svoje probleme i potrebe i naravno, nadam se da ćemo u narednom periodu da iskoristimo da unapredimo prosto rad samog Saveza i svim tim klubovima pojedinačno pomognemo u meri u kojoj budemo u mogućnosti“, rekla je Dubravka Korać.

Vanja Udovičić je pohvalio opštinu Apatin, kada je u pitanju finansijska podrška sportskim kolektivima.

„Apatin koji izdvaja koji izdvaja preko 5% svog budžeta za pomoć mladima i sportu je opština za primer, ne samo na teritoriji Republike Srbije, već u Evropi. Drago mi je da je opština Apatin jedna od retkih opština koja toliko sredstava izdvaja i za školski sport, koja može da se pohvali da iz godine u godinu ima sve širu i veću bazu, što je za ponos i za poštovanje kada je današnjica u pitanju“, zaključio je on.

Tagovi:
Pročitajte još: