fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(VIDEO) Uručena priznanja najuspešnijim apatinskim sportistima

Nagrađivanje najboljih sportista-Apatin

U Velikoj sali apatinskog Kulturnog centra, održana je svečana dodela priznanja sportistima koji su ostvarili najbolje rezultate u prethodnoj godini. Titulu najboljeg sportiste poneo je Predrag Vejin, dok je najbolja sportiskinja Dajana Urtajl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Kada su u pitanju mlađe kategorije, najbolji mladi sportista je Luka Vlatković, a najbolja mlada sportiskinja je Jovana Vujović. Za najboljeg sportskog radnika izabran je Nenad Ugarković, dok je za najbolji sportski kolektiv odabran ORK Apatin. Takođe, nagrađeno je i 16 perspektivnih mladih sportista i sportistkinja. Nagradu za promociju sporta u opštini Apatin dobila je fudbalska ekipa “Mandarine”, koja je kao regionalni i državni prvak Sportskih igara mladih izborila učešće na međunarodnom takmičenju u Splitu

Događaj su svojim prisustvom uveličali i naš proslavljeni košarkaš-Nemanja Bjelica, nekadašnji prvoligaški fudbalski sudija i član ekipe koja je sudila Ligu šampiona-Miodrag Gogić, i nekadašnji atletičar i aktuelni državni rekorder na 800 i 1000 metara, kao i štafete 4×100 -Slobodan Popović.

Domaćin i organizator programa su lokalna samouprava i Sportski savez opštine Apatin.

 

Tagovi:
Pročitajte još: