fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(VIDEO) Uskoro novi izgled trotoara u Staparu

Stapar - asfaltiranje 6

Na teritoriji Grada Sombora nastavljaju se ulaganja sa ciljem unapređenja infrastrukture, u okviru kojih su započeti radovi asfaltiranja trotoara u Staparu. Radove su danas obišli gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković, načelnik Zapadnobačkog upravnog okruga, Goran Nonković i član Gradskog veća zadužen za oblast komunalne delatnosti i investicije, Đorđe Zorić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Ovom prilikom, Ratković je rekao nešto više o trenutnim radovima, kao i o planovima za naredni period.

„Ovde u Staparu radiće se i rekonstrukcija dve raskrsnice, ulica Paje Staničkova i u Kralja Petra I, gde će jedan deo ulice biti rekonstruisan. Ono što je bitno, Staparci će uskoro dobiti pijaću vodu završetkom buster stanice, jedna velika investicija u koju smo godinama ulagali, a za nekih desetak dana ćemo obići radove na izgradnji treće faze lokalnog puta koji ima regionalni značaj od Stapara ka Sivcu, i kada se završi ova treća faza dobićemo kompletno jednu novu saobraćajnu deonicu između ova dva mesta u dužini od oko skoro šesnaest kilometara“.

Gradonačelnik je naglasio i da se radovi nastavljaju i u drugim naseljenim mestima, kao i u Gradu Somboru, pa je stoga, u narednim danima planirano uređenje parking mesta u Somboru na Novoj Selenči.

Tagovi:
Pročitajte još: