fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(VIDEO) Vesić: „Velika ulaganja u putnu infrastrukturu!“

Goran Vesić u Kuli

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić posetio je Osnovnu školu „Petefi brigade“ u Kuli, gde se održao Festival nauke. Ispred lokalne samouprave, dobrodošlicu ministru su poželeli Karolj Valka, zamenik predsednika opštine, pomoćnica predsednika opštine, Jelena Pavkov, načelnica Opštinske uprave, Aleksandra Gagović, direktor Turističke organizacije, Vladimir Stanković i direktor JKP „Komunalac“, Marko Pešić.

Ovom prilikom, Vesić je obišao štandove škola, fakulteta i obrazovnih centara, porazgovarao je sa decom i uručio im poklone kao mali znak pažnje. Nakon posete Festivalu nauke, ministar je obišao infrastrukturne radove na putu Ruski Krstur-Kruščić, te je najavio nova ulaganja u putnu infrastrukturu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


„Kada je u pitanju opština Kula, mi ćemo sledeće godine, od samog Ruskog Krstura, da radimo ovde prema Laliću, tako da ćemo ih spojiti sa Odžacima. Počinjemo u februaru, martu da radimo rekonstrukciju ovog postojećeg puta Sombor-Kula, za to će biti odvojeno 20 miliona evra“, poručio je Vesić.

Takođe, on je najavio i početak izgradnje brze saobraćajnice od Bačkog Brega do Srpske Crnje.
„Počinjemo za manje od mesec dana da radimo „Smajli“ koji prolazi kroz Sombor i kroz Kulu, odnosno, pored Kule i kroz Vrbas, i na taj način će ovaj kraj zaista puno dobiti kada je u pitanju infrastruktura“, zaključio je resorni ministar.

Cilj Vlade Republike Srbije, na čelu sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goranom Vesićem je da se uradi što više lokalnih puteva, kako bi se podigao kvalitet života svih građana.

Tagovi:
Pročitajte još: