Vozači već prekršili dogovor oko prevoza repe

Dogovor koji je juče postignut po pitanju prevoza repe do vrbaske Šećerane, već danas se nije ispoštovao. Naime, na osnovu prijave građana iz ulice Isidora Bajića, predsednik opštine Kula i predstavnici inspekcije i policije, izašli su na teren. Prema njihovim rečima i pored toga što je dogovoreno da kamioni idu putem koji neće ugrožavati kuće, oni i dalje prolaze ulicom Isidora Bajića.

-Policija je na drumovima, predstavnici vrbaske Šećerane dali su tačne rute koje se prate GPRS sistemom i dali su uputstva, ali očigledno postoje vozači koji to ne poštuju. Desilo se tako da je tokom dana veliki broj kamiona prošao. Pratićemo situaciju na terenu i dalje. Ko ne bude poštovao dogovor i bude kršio saobraćajne propise, moraće da  odgovara. Ko se ne bude pridržavao zadatih ruta, biće isključen iz saobraćaja i pisaće se prekršajne prijave-ističe predsednik opštine Kula.

On je takođe rekao da nema pritužbi građana iz Vinograske ulice u Kuli i  izrazio očekivanje da će i ova ulica funkionisati po dogovoru.

Izvor: kula.rs