fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Vreme je da sviju gnezdo: Ovi znaci Zodijaka ulaze u brak do kraja godine

Venčanje

Pojedini parovi odlučiće se na značajan korak u svojoj vezi, a zvezde će posebno biti naklonjene određenim horoskopskim znacima.

Bik

Ovaj zemljani znak voli stabilnost i sigurnost u vezi, pa ako je u vezi neko vreme, možda će biti sklon da zaprosi. Takođe, Bikovi su poznati po svojoj odlučnosti i tvrdoglavosti, pa neće odustati od svog cilja.

Rak

Romantični Rakovi imaju priliku da se vere ove godine. Veoma su emotivni i povezuju se sa svojim partnerom na dubokom nivou, što ih može motivisati da naprave korak napred u svojoj vezi.

Devica

Precizne i organizovane Device unapred i detaljno planiraju svoj predlog. Ako se osećaju sigurno i srećno u svojoj vezi, mogu doneti odluku da se vere kao logičan korak u vezi.

Vaga

Uravnoteženim i poštenim Vagama treba mnogo vremena da se odluče na prosidbu, ali kada se osećaju sigurno i srećno u svojoj vezi, mogu se odlučiti na taj korak.

Strelac

Avanturistički i slobodoumni Strelci će se veriti samo ako se osećaju srećno i stabilno u svojoj vezi. Poznati su po hrabrosti i spremnosti da rizikuju, pa neće oklevati u odluci.

Tagovi:
Pročitajte još: