Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Za njih je brak zatvor i vide ga kao gubitak slobode: Dame u ovim znacima Zodijaka ne žele da se udaju

Žena

Možda će im komšinice i rodbina večito postavljati pitanje – pa kad ćeš više da se udaš, ali njih to ne zanima.

Prosto, brak nije za njih jer neki vole da putuju, neki su fokusirani na karijeru, neki vole da žive sami i svoju slobodu ne daju ni po koju cenu.

A horoskop kaže da ove tri dame Zodijaka u tome prednjače.

Strelac

Ova žena misli da je brak gubitak slobode. Kako je veoma nezavisna osoba, najviše voli kratkoročne veze. Ozbiljna veza će uplašiti damu rođenu u ovom znaku.

Žena Strelac želi da uživa u svojoj mladosti, da se fokusira na sebe i svoje potrebe, tako da ne brine o starosti. Čak i ako se nikada ne uda, ona će uvek imati uspomene koje je stvorila sa svojim mnogobrojnim udvaračima.

Vodolija

Ona mrzi čak i samu ideju braka, jer se boji slomljenog srca. Naravno da ni čovek koji je voli i koji je potpuno otvoren prema njoj, ne može da promeni njene stavove o braku. Vodolije vole da budu nezavisne i brinu o same sebi. Pored toga, često se boje da partner neće moći da prati njihov nivo razvoja.

Blizanci

Stalno su zabrinute da li će se njihova osećanja promeniti posle braka. To je razlog zašto one pokušavaju da se drže podalje od te institucije. Ponekad, predstavnici ovog znaka žele da budu udate žene, ali onda se skoro uvek predomisle na kraju.

Vrlo je nemirne prirode i svesna je da nije lako živeti sa njom. Dakle, ona sama sebe uverava da će njen brak uskoro biti uništen. Ako Blizanci nisu do ušiju zaljubljeni, ne očekujte da će biti zainteresovani za brak.

Tagovi:
Pročitajte još: