Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Zabavno-edukativni program Saveta za bezbednost saobraćaja sutra na Ćelavom trgu

Savet za bezbednost saobraćaja

U četvrtak, 14. septembra, sa početkom u 10 časova, na Trgu Svetog Trojstva biće realizovane različite aktivnosti u okviru preventivne kampanje Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Sombora.
Ova kampanja obuhvata raznovrstan program edukativnog i zabavnog karaktera namenjen svim uzrastima, a počeće programom namenjenom deci predškolskog uzrasta. Nakon toga, uslediće deo namenjen osnovcima, a zatim i edukativno predavanje namenjeno maturantima, koje će biti održano u Velikoj sali Gradske kuće, sa početkom u 13 časova.
Ministarstvo unutrašnjih poslova prezentovaće njihovu najnoviju opremu i način rada, koji se odnose na bezbednost i zaštitu vozača i učesnika u saobraćaju, a koje će posetioci moći da isprobaju. Pripadnici vatrogasno – spasilačkog bataljona Sombor sprovešće pokazne vežbe evakuacije i spasavanja u slučaju požara, dok će volonteri Crvenog krsta realizovati pokazne vežbe pružanja prve pomoći. Takođe, posetioce očekuju mnogobrojne zanimljive i edukativne radionice, pologoni, kao i druge aktivnosti.

Tagovi:
Pročitajte još: