Zamenik predsednika Miroslav Kondić potpisao Ugovor o dobijanju novih 4,27 miliona dinara za industrijsku zonu u Odžacima

U prisustvu predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića, pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević 16. decembra potpisao je ugovore sa lokalnim samoupravama koje su dobile sredstva na konkursu za sufinanasiranje izgradnje i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini i objekata fekalne kanalizacije.

 Za vodne objekte u javnoj svojini sredstva je dobilo 13 jedinica lokalne samouprave u ukupnom iznosu od 147,84 miliona dinara, dok je za objekte fekalne kanalizacije 14 jedinica lokalne samouprave, među kojima i opština Odžaci, dobilo ukupno 141,15 miliona dinara.

Odžačkoj opštini je opredeljeno 4,27 miliona dinara, što je 80 procenata od ukupno 5,34 miliona kolika je vrednost projekta izgradnje fekalne kanalizacije u uličnom koridoru u Radnoj zoni u Odžacima.

Odmah je odobrena polovina tih sredstava, a ugovor je u ime lokalne samouprave potpisao zamenik predsednika opštine Miroslav Kondić.