Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Završno glasanje za predloge projekata građana u okviru kreiranja budžeta za 2018. godinu

Završno glasanje za predloge projekata za koje su, u fazi prikupljanja predloga, građani dostavili najveći broj upitnika, odvijaće se od 20. do 24. novembra 2017. godine do 13.00 časova.

Na flajeru (glasačkom listiću) biće sledeća tri predloga:

KLjAJIĆEVO – rekonstrukcija vrtića  PU „Vera Gucunja“

SOMBOR – izgradnja liftova,  u zgradi Gradske uprave („Županija“) i Gradskoj kući,  prilagođenih za prevoz osoba koje koriste invalidska kolica i osoba koje se otežano kreću

SOMBOR – rekonstrukcija dečjeg igrališta i parka u ulici Vere Gucunje

Glasaće se putem zaokruživanja broja na flajerima koji će se, kao i glasačka kutija, nalaziti u Gradskom uslužnom centru Gradske uprave grada Sombora (prizemlje zgrade „Županije“, Trg cara Uroša 1, Sombor), kao i elektronskim putem.

Kod glasanja elektronskim putem, sa JEDNE e-mail adrese moći će se glasati samo JEDNOM, a anketni listići će se prosleđivati na e-mail:  participativno@sombor.rs

Građani će, 24. novembra 2017. godine, moći glasati i na Trgu Svetog Đorđa, u vremenu od 10.00 do 11.00 časova gde će biti postavljena glasačka kutija sa flajerima.

Da podsetimo,  za tri predloga na listiću stigao je najveći broj upitnika i to za predlog rekonstrukcije vrtića i zabavišta u Kljajićevu dostavljeno je 565 upitnika, za predlog izgradnje liftova 220, a za predlog rekonstrukcije dečjeg igrališta  i parka u ulici Vere Gucunje 14 upitnika.

Izvor: sombor.rs

Tagovi:
Pročitajte još: