fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Znakovi Zodijaka kad se zaljube: Ko flertuje do iznemoglosti, a ko vodi na skup ručak

Ljubav

Kada nam se dopadne neka osoba, svako se drugačije nosi sa zaljubljenošću. To zavisi od različitih stvari, karaktera, prošlih iskustava, ali i društva u kojem živimo. Ipak astrologija nudi zanimljiv uvid u to kako različiti horoskopski znaci mogu reagovati kada ih pogodi Amorova strelica. Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristične načine izražavanja emocija i ponašanja u romantičnim vezama. U ovom članku ćemo istražiti kako se svaki horoskopski znak ponaša kada je zaljubljen.

Ovan: Osvaja žrtvu

Ovnovi su strastveni i direktni, pa obično ne kriju svoju zaljubljenost već preuzimaju inicijativu u pokazivanjusvojih osećanja. Trude se da impresioniraju osobu koja im se sviđa i ne oklevaju da pokažu svoje interesovanje.

Bik: Vodi na večeru

Bikovi su praktični i pouzdani pa im je i pristup ljubavi metodičan. Kada se zaljube, teže stabilnosti i sigurnosti. Oni će pokazati svoju ljubav kroz praksu, kao što su davanje poklona ili planiranje večeri i romantičnih šetnji. Bikovi su veoma senzualni i uživaju u fizičkom izražavanju ljubavi.

Blizanci: Flertuje do besvesti

Blizanci se zaljubljuju kada osete intelektualnu vezu sa suprotnim polom. Kada su zaljubljeni, često flertuju da bi privukli pažnju. Blizanci vole raznolikost i mogu biti nepredvidljivi u svojim romantičnim izrazima.

Rak: Brižan i pažljiv

Rakovi su emotivni i intuitivni. Kada se zaljube, njihova potreba za emocionalnom vezom dolazi do izražaja. Oni teže dubokoj i značajnoj vezi i svoju ljubav pokazuju kroz brigu i empatiju.

Lav: Daje luksuzne poklone

Čim pronađu novu simpatiju, Lavovi su već sve obavestili o novim vestima. Oni su velikodušni i vole da pokažu svoju ljubav kroz grandiozne gestove i luksuzne poklone. Lavovi se osećaju najsrećniji kada imaju pažnju voljene osobe.

Devica: Pomažu simpatiji

Device su oprezne, a ljubavi pristupaju sa dozom suzdržavanja. Kada se zaljube, sklone su da analiziraju svaki, i najmanji aspekt veze. Device vole da pomažu osobama u koje su zaljubljee i na taj način da pokažu da im je stalo.

Vaga: Daju komplimente non-stop

Vage su romantične i šarmantne i uvek teže harmoniji u odnosima. Kada se zaljube, često pokušavaju da održe ravnotežu i pravičnost u vezi. Vage vole romantiku i često svoja osećanja izražavaju lepim gestovima i komplimentima.

Škorpije: Insistiraju na potpunom predavanju

Škorpije su intenzivne i strastvene osobe, zbog čega je njihova ljubav neretko previše jaka pa čak opsesivna. One traže duboku emocionalnu i fizičku vezu sa svojim partnerom.

Strelac: Istražuju nova iskustva

Strelci su puni entuzijazma kada se zaljube. Svoju ljubav često pokazuju kroz zajedničke avanture i istraživanje novih iskustava. Ali Strelci cene slobodu, zbog čega imaju tendenciju da zadrže određenu dozu nezavisnosti u ljubavnim odnosima.

Jarac: Mali znaci pažnje

Jarčevi su ambiciozni i odgovorni, a ljubav shvataju veoma ozbiljno, čak i previše. Kada se zaljube, teže dugoročnoj stabilnosti i sigurnosti. Jarčevi pokazuju svoju ljubav kroz male gestove pažnje i potpunoj posvećenosti vezi.

Vodolije: Preko mozga do srca

Vodolije su nekonvencionalne i nezavisne pa tako i pristupaju ljubavi – na potpuno jedinstven način. Kada se zaljube, pokušavaju da uspostave intelektualnu vezu sa svojom simpatijom. Vodolije cene svoju slobodu i individualnost u odnosima.

Ribe: Kreativni gestovi

Ribe su maštovite, međutim kada se zaljube, potpunose prepuste emocijama i fantazijama. One teže dubokoj emocionalnoj vezi i svoju ljubav izražavaju kreativnošću i osetljivošću.

Tagovi:
Pročitajte još: