Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Zvanično najhrabriji policajac u Srbiji, na prijemu kod predsednika opštine

Danas je u kabinetu predsednika opštine Kula, Damjana Miljanića, upriličen svečani prijem zvanično najhrabrijeg policajca u Srbiji, Jovana Reljića, pripadnika Policijske ispostave Kula. Reljić je nagrađen jer je prošle godine savladao osumnjičenog, koji je prethodno ranio njegovog kolegu. Tom prilikom je izboden nožem.
Predsednik opštine izjavio je da je ponosan što je takva nagrada pripala upravo policijskom službeniku iz naše opštine, te da se na ovaj način pokazuje, kako se u javnom sektoru i u državnoj službi, ljudi odgovorno odnose prema svom poslu i daju sve od sebe da svoj posao urade na najodgovorniji način.
Miljanić je ovu priliku iskoristio i da najavi radove na objektu Policijske stanice Kula, čija će realizacija početi u narednom periodu. Prema njegovim rečima, Odeljenje za investicije opštine Kula, pokrenulo je izradu projektne dokumentacije i plan je da se u ovoj godini uradi izolacija, a sledeće godine će se pristupiti rekonstrukciji fasade.
„Ideja je da u narednih nekoliko godina taj objekat postane prepoznatljiv, i ukras našeg grada i ove ulice, a ne da ima ovo stanje, koje ima danas“, rekao je predsednik opštine Kula.
Reljić je odlikovan u ponedeljak, u pozorištu na Terazijama, u Beogradu, gde je upriličena svečanost na kojoj je potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova, dr Nebojša Stefanović, dodelio priznanja najzaslužnijim policajcima u Srbiji.

Izvor: kula.rs

Tagovi:
Pročitajte još: