Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Zvanično: One UI 5 Watch stiže na Galaxy pametne satove

sat

Kompanija Samsung je najavila da će kasnije ove godine lansirati svoj najnoviji korisnički interfejs za pametne satove. Pogledajte šta je novo.

Ukoliko ste vlasnik Galaxy Watch pametnog sata, imamo odlične vesti za vas – Samsung je upravo najavio One UI 5 Watch korisnički interfejs. Novi OS će se na pametnim satovima naći kasnije ove godine, a očekuje se da ćemo ga prvo videti na novom Galaxy satu.

Još uvek nije poznato koji je pametni sat u pitanju – verovatno Galaxy Watch 6 – ali ono što znamo jeste da će beta verzija softvera uskoro biti dostupna za Galaxy Watch 4 i Galaxy Watch 5. U zvaničnom saopštenju, Samsung je posebno želeo da istakne unapređenja na tri polja – spavanje, fitnes i bezbednost.

Na satovima koji pokreću novi korisnički interfejs, vlasnici će pronaći funkciju koja će pokušati da da neke korisne savete u vezi kvalitetnijeg sna, a stiže i nove SmartThings integracija koja se može podesiti da isključi pametne kućne uređaje ukoliko detektuje da korisnik zaspao.

Galaxy Watch satovi će takođe dobiti nove zone otkucaja srca kako bi preciznije kvantifikovali uticaj treninga. Postoji pet zona koje se kreću od “zagrevanja” do “maksimalnog napora”, a Samsung kaže da će ova promena pomoći korisnicima da “postave ciljeve na osnovu svojih sposobnosti”.

Dodatno, One UI 5 Watch donosi unapređenu SOS funkcija koja će pametnom satu dozvoliti da automatski kontaktira hitnu službu i prenese korisničku lokaciju u slučaju pada, a detekcija pada će podrazumevano biti uključena za sve korisnike starije od 55 godina.

Tagovi:
Pročitajte još: