fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Prvo mesto za crvenački ansambl, drugo mesto za Kulturni centar Kula

Dečji ansambl Pozorišta “Stevan Sremac” ove godine je po treći put zaredom nagrađen za najbolju predstavu na pokrajinskoj smotri, koja je od 14. do 16. maja održana u Temerinu. Reč je o predstavi “Bonton dobar ton” dečje glumačke grupe Pozorišta “Stevan Sremac” iz Crvenke, za koju je režiju radio crvenački i kulski glumac i režiser Zoran Radulović.

Raduloviću je ovom prilikom pripala i nagrada za režiju, a glumačke nagrade dobili su mladi glumci Milijana Kaluđerović, Luka Folk i Ana Savić.

Drugo mesto je pripalo Kulturnom centru Kula sa predstavom „Ključ mašte“, za koji je tekst napisao i predstvavu režirao Slobodan Nogavica.

Nagradu za najbolju epizodnu ulogu je dobio Igor Stanić,a pohvale za glumu su dobili Luka Nogavica i Biljana Mitrić. Pored toga, nagrada za kostim je pripala Zorici Jovović dok je nagradu za najbolji originalni tekst dobio Slobodan Nogavica.

62. Pokrajinska smotra dečjeg scenskog stvaralaštva „Majski susreti“, okupila je dečje pozorišne ansamble iz trinaest vojvođanskih gradova.

Izvor: kula.rs

Tagovi:
Pročitajte još: