fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Ljiljana Tica predsednica Skupštine grada Sombora

Na danas održanoj 35 sednici skupštine grada Sombora odbornici su većinom glasova izabrali novog predsednika Skupštine grada Sombora.

Sa 42 glasa za  od ukupno prisutnih 44 odbornika za predsednicu Skupštine imenovana je Ljiljana Tica, profesor razredne nastave iz Sombora, koja funkciju predsednice neće obavljati na stalnom radu.

„Zahvalna sam svima vama koji ste me podržali i dali svoj glas za, kao i vama koji ste bili protiv ali ste pokazali odgovornost i poštovanje, prema ovom domu, prema meni i građanima kao i prema bivšem pokojnom predsedniku primarijusu doktoru Zoranu Parčetiću“  rekla je u svom obraćanju novoimenovana predsednica skupštine i dodala: „Ono što ja mogu da obećam je da ću ovaj posao raditi na najsavesniji način i biću dostupna svim odbornicima bez obzira na stranačku pripadnost, a sve u cilju postizanja najboljih rešenja. Želela bih da ovaj dom postane stecište raznih ideja od kojih ćemo birati samo najbolje, a jedini motiv kojim ću se rukovoditi je interes naših sugrađana“ izjavila je Ljiljana Tica novoimenovana predsednica Skupštine grada Sombora u svom obraćanju odbornicima grada Sombora.

Inače, Ljiljana Tica je rođena u Gakovu 12. 12. 1961. godine,  gde je i završila osnovnu školu. Srednju učiteljsku školu je završila u Somboru 1980. godine  a potom Pedagošku akademiju 1983. godine, nakon čega je diplomirala na Pedagoškom fakultetu u Somboru i stekla zvanje profesora razredne nastave. Radni odnos u osnovnom obrazovanju je započela 1983 godine u Subotica  a danas je zaposlena u Osnovnoj školi „Bratstvo jedinstvo“ u Somboru. Član je Srpske napredne stranke i jedan od osnivača.

 Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću

Tagovi:
Pročitajte još: