fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Aktivnosti komunalnih preduzeća u opštini Kula

Radnici odeljenja „Čistoća“ JKP „Komunalac“, iskoristili su toplo vreme kako bi uredili zelene površine na više lokacija u Kuli. Počeli su uređenje u ulici Maršala Tita i u Lenjinovoj, a uređene su i zelene površine na gradskom groblju. Ekipa ovog odeljenja je posle odluke o početku rada pijaca uredila i dezinfikovala prostor pijace. Radnici radne jedinice “Vodovod” nastavili su redovnu kontrolu i čišćenje pumpi fekalnih podstanica, pa su tokom nedelje očišćene pumpe fekalne podstanice u ulici Ive Andrića, a takođe su izvršili i priključenje domaćinstva na vodovodnu mrežu u ulici Maršala Tita.

Ekipa odeljenja “Urbanističko planiranje i održavanje puteva” iskoristila je period zabrane kretanja kako bi orezala i uklonila grane koje ugrožavaju bezbednost saobraćaja i vodova elektromreže u ulici Maršala Tita u Kuli. Nastavljeno je i redovno dezinfikovanje javnih površina i objekata na teritoriji ovog naseljenog mesta.

U Kruščiću su radnici JKP „Ruskom“ početkom nedelje uredili i pokosili zelene površine na groblju i u centru. Pored redovne zamene vodomera, takođe je svakodnevno održavana higijena i dezinfikovanje šireg centra ovog naselja. Radnici JKP „Ruskom“, zaduženi za naselje Ruski Krstur, pokosili su tokom nedelje zelene površine u Rusinskoj ulici, oko izvorišta, prostora oko bazena i zasadili cveće u centru naselja. Redovno su dezinfikovane stambene zgrade, prostor oko maloprodajnih objekata, benzinske stanice, kao i ulice u ovom naselju.

Ekipe JKP “Vodovod” Crvenka, u prethodnoj nedelji, uredile su zelene površine u ulici Moše Pijade i nastavili poslove na uređenju groblja. Nastavili su i dezinfekciju javnih objekata i površina, kao i dezinfekciju stambenih zgrada u cilju suzbijanja virusa Covid-19.

Pored dezinfekcije ambulante, radnici JKP “Radnik”, nastavljaju tretiranje svih stambenih zgrada i objekata od javnog značaja u Sivcu. Uz poslove na održavanju higijene javnih površina i redovnu zamenu vodomera, nastavili su i kosidbu zelenih površina. Tom prilikom uređene su zelene površine u ulici Maršala Tita, bankine i atmosferski kanali u ovoj ulici, kao i dečija igrališta.

Tagovi:
Pročitajte još: