fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Poznat sastav Područne lige Sombor

Na osnovu jednoglasne odluke Sekretarijeta izvršnog odbora Područnog fudbalskog saveza Sombor, a koju je takođe jednoglasnom odlukom potvrdio Izvršni odbor PFS Sombor, doneta je odluka da u takmičarskoj sezoni 2020/21 područnu ligu čine sledeći klubovi:

Borac 46 (Obrovac), Slavija (Pivnice), Rusin (Ruski Krstur), Tvrđava (Bač), Radnički 1918 (Ratkovo), Budućnost (Mladenovo), Kordun (Kljajićevo), Polet (Karavukovo), Budućnost (Parage), Maglić, BSK (Bački Brestovac), Omladinac (Bukovac), Kulpin, ŽAK (Sombor), Stanišić 1920 i Budućnost (Gložan), Borac (Bački Gračac) i Zadrugar (Srpski Miletić).

-Sastav lige je određen na osnovu jednoglasnih odluka nadležnih i nema nikakvih primedbi od strane klubova. Popunjavanje lige je obavljeno na identičan način kao što je to učinjeno u Fudbalskom savezu Vojvodine, jer nismo želeli na bilo koji način da utičemo oko ekipa koje će se takmičiti u narednoj sezoni. Takmičenje počinjemo prema svim pravilnicima FSV i FSS, što znači bez prisustva publike. Ukoliko dođe do nekih promena na vreme ćemo obavestiti sve klubove. Za sada je na snazi ova odluka i upozorićemo sve klubove da se pridržavaju i poštuju zabranu okupljanja gledalaca, napominje sekretar PFS Sombor Slavko Zobenica.

Tagovi:
Pročitajte još: