fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Izvršene intervencije na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži

radnici

Tokom vikenda, dežurna ekipa radnika JКP “Vodokanal” izvršila je tri intervencije na mreži kanalizacije otpadnih voda. Intervencije su zahtevale hitnu reakciju i izvođenje radova na odgušenju kanalizacione mreže na sledećim lokacijama: Save Кovačevića ispred kućnog broja 30, Mite Popovića ispred kućnog broja 18a i Save Кovačevića ispred kućnog broja 12.

Iz JКP apeluju na potrošače da je u fekalnu kanalizaciju zabranjeno upuštanje atmosferskih voda, kao i ubacivanje smeća i bilo kakvih drugih predmeta u reviziona okna (u skladu sa članom 96. i članom 97. Odluke o Pripremi i distribuciji vode za piće, odvođenju i prečišćavanju upotrebljenih voda i odvođenju atmosferskih voda na području opštine Sombor – „Sl. list Grada Sombor”, br.7 od 26.06.2017. god).

Takođe, izvršena je i sanacija kvara na vodovodnoj mreži, u ulici Rade Кončara u Čonoplji. Radnici su tokom intervencije zamenili deo dotrajala vodovodne cevi.

Prekid vodosnabdevanja trajao je minimalno, a nakon sanacije kvara, radna jama je vidno obeležena, a vodosnabdevanje normalizovano.

Tagovi:
Pročitajte još: